Aros Congress Center, Munkgatan 7, 722 12  Västerås

 

aros
Aros Congress Center ligger centralt i Sverige, mitt i Västerås. Endast en timme från Stockholm. Det är lätt att ta sig hit med tåg, buss, bil eller flyg. Det geografiskt strategiska läget, där 1/3 av Sveriges befolkning bor inom en radie av 15 mil i kombination med utvecklingen av infrastrukturen, gör Västerås till en attraktiv och lättillgänglig mötesplats.

Tåg
Från Centralstationen är det endast 150 meter till Aros Congress Center. Bra förbindelser med bland annat tåg till och från Stockholm en gång per timme. Restiden mellan Stockholm och Västerås är under en timme.

Flyg
Västerås internationella flygplats ligger endast fem kilometer från Aros Congress Center och flyger bl.a. till London och Barcelona.

Flygbuss
Från Aros Congress Center är det endast 150 meter till flygbussterminalen. Det går 12 turer dagligen till Arlanda. Restid är cirka en timme och 20 minuter.

Parkering
I direkt anslutning till Aros Congress Center finns ett parkeringshus med drygt 1 500 p-platser.

Vägbeskrivning
1. E 18 från Oslo/Örebro/Fagersta, sväng av vid Emausmotet, tag höger mot centrum. Följ skyltning “Congress Center”, “P-hus”.

2. Riksväg 56 Från Sala/Borlänge, sväng av vid Skallbergsmotet, tag vänster ned på E 18 och ligg kvar i högerfilen. Sväng av nästa avfart vid Emausmotet mot centrum. Följ skyltningen “Congress Center”, “P-hus”.

3. E 18 från Enköping/Stockholm, sväng av vid Emausmotet mot centrum, Följ skyltning “Congress Center”, “P-hus”.
Avstånd Mil
Västerås – Göteborg 38
Västerås – Linköping 19
Västerås – Norrköping 15
Västerås – Stockholm 10
Västerås – Uppsala 8
Västerås – Örebro 10

Aros Congress Center ligger i hjärtat av Västerås alldeles intill Vasaparken. Härifrån är det nära till de flesta hotell, shopping och nöjesliv.

Visa större karta

Aros Congress Center, Munkgatan 7, 722 12  Västerås

Visa större karta

Lämna ett svar